Nyfiken på coaching!?

16.11.2021

Är du en av de som är nyfikna på coaching och vad coaching kan göra för dig men ändå inte är övertygad om det  är din grej? 

Vi är ju som sagt unika i vårt sätt att jobba och blandar även in en dos av vägledning, så hos oss får du ta upp vad du än vill som du vill jobba med och får det stöd du önskar och behöver för att komma framåt i livet. Vår bonus är att vi även slänger in en del av mentorskap i vårt 3-månaders programmet. Vi erbjuder obegränsad mailkontakt under den perioden ifall man vill ha en trygghet på vägen.


Vilka kommer till oss?

Det kan vara allt från kvinnor som vill hitta tillbaka till sin inre power, må bra med sig själva, bli mer starka och tro på sig själv så att de vågar ta steget mot ett nytt jobb, flytta eller sätta igång med att skriva en bok de alltid drömt om att göra, till att det kan vara kvinnor som vill starta eget företag, bygga upp ett hälsocenter, komma över "imposter syndrome" och vi har till och med de som vill bli mer spirituella och söker vägledning inom det. 

Prova en kostnadsfri coachingsession!

Vi går mot året och vi vill gärna att fler ska våga på att testa coaching för att se vad det kan göra för dig. Så inte nog med att vi erbjuder redan ett "slutet av året erbjudande" på våra enskilda sessioner och vårt 3-månadersprogram just nu, så tänker vi att du ska få chansen att testa på en coachingtimme kostnadsfritt och se hur det är. 

Skicka ett mail till kontakt@strongerlife.nu eller boka in dig längst ner på denna sida